DIY - Akkupaneler + mit færdige kaffehjørne

Søstrene Grenes julekollektion 2018 – sneak peek

 

Så er der et lækkert sneak peek på Søstrene Grenes julekollektion 2018. Jeg ved godt, at vi kun er i oktober og jeg synes også det er aaalt for tidligt med julerier allerede nu! Men der er allerede rykket julepynt ind på hylderne i butikkerne og da jeg var I Bilka igår, havde de allerede fået julekalendere. Så der er ingen vej udenom! Men noget jeg altid glæder mig til, er at se hvilke farver, som bliver årets julefarver.

Man skulle tro at Søstrene Grene kunne læse mine tanker, for deres tema i år er smukke dybe lilla nuancer og messing. Det var lige det jeg havde i tankerne, da det er de farver jeg allerede har herhjemme, jeg vil dog blande det med lyserød også :)! Den støvede lilla de kører med, har jeg faktisk lige implementeret i mit sidste store projekt for i år. Købte stoffet for nogle uger siden, så det er lidt en sjov tilfældighed 🙂

Jeg er tosset med deres velour-look julekugler i blommefarve, de er jo lige i min ånd! Udover det er jeg lidt forelsket i de lilla servietter. Jeg elsker blandingen af lilla og messing.

 

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Akkupaneler + mit færdige kaffehjørne