DIY - "Pouring acryl" billede

IKEA NYHEDER

Der er virkelig blevet koldt og vådt udenfor, hvilket betyder at mine projekter er sat lidt på pause indtil vejret klarer op, håber virkelig det bliver imorgen (krydser fingre). Jeg har nemlig to store DIY-projekter igang, som jeg glæder mig så meget til at vise jer! Men det kræver at jeg kan komme ud i tørvejr og save. Det er ikke nemt at være afhængig af det danske vejr 😉 Det kribler virkelig i mine fingre for at komme igang, nu hvor der er købt ind til DIY’erne, men jeg må væbne mig med tålmodighed.

Men i stedet for, kan jeg dele lidt lækre bolignyheder med jer 🙂 Jeg har for lidt tid siden skrevet et indlæg om IKEA’s nye katalog og lidt nyheder, men de smider bare om sig med lækre nyheder i øjeblikket. Så jeg har lige samlet lidt IKEA nyheder, som jeg bare måtte dele med jer.

De er alle meget minimalistiske og møblerne er små møbler, som passer til de fleste hjem og er nemme at sætte sit eget præg på 🙂 Jeg er virkelig imponeret over IKEA’s udvikling og de bliver altså bare bedre og bedre.

Lille bakkestativ med tilhørende bakker fra SAMMANHANG serien, helt vildt cool til badeværelset eller smykker og makeup i soveværelset. Koster 174,-

 

 

Flot reol i nordisk look, som kan bygges sammen til en stor væghængt hylde, den er fra INDUSTRIELL serien. Koster 699,-

 

GLITTRIG serien byder på mange fine pynteting bl.a. disse fine opbevaringskrukker med messinglook. Koster 119,- for et sæt med 3stk.

 

Dekorations kugler DAGDRÖM i messinglook og mørkeblå, findes i et sæt med alle 3 🙂 Super smukke! 119,-

 

Kork æsker med print indeni, endnu en af tingene fra SAMMANHANG serien. 3 stk til 99,-

 

 

Den her er jeg ret vild med, også fra SAMMANHANG. Det er en hylde med dekorationsglas, som man kan udstille lækre ting i 🙂 299,-

 

 

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - "Pouring acryl" billede