DIY - SMUK VÆGPANEL KUNST

Tip: Kæmpe gummitræ til billige penge!

 

Jeg er helt forgabt i de smukke gummitræer og har nu slæbt mit 4. træ med hjem. Hvis i følger mig på insta, så ved I, at jeg havde en lille “episode”, hvor jeg pludselig havde brugt 300kr på planter. Der sker simpelthen det, at Nicklas skal have frø til græsplanen og jeg så på en eller anden helt ubevidst måde (eller noget) pludselig står ved alle planterne og før jeg ved af det, har jeg købt det største gummitræ, som jeg nogensinde har set. Uups.

Er det ikke bare smukt? Det er 3 træer i en plante og den er seriøst gigantisk. Faktisk meget større end jeg havde forventet, da jeg satte den ind i lejligheden. Den så mindre ud i butikken. Jeg elsker virkelig planter og har alt for lidt plads til dem, jeg har allerede udset mig endnu en plante, som forhåbenligt snart skal bo hos mig 🙂

Men det bedste ved det hele var, at jeg kun måtte slippe 239kr for denne herlighed af en plante. Jeg er helt tosset med den. Jeg elsker når ting er lidt overdrevne store, så hvorfor ikke have et kæmpe gummitræ mit i stuen.

Nåårh ja, og det er købt i Billig Blomst i Aalborg :)!

 

 

 


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - SMUK VÆGPANEL KUNST