20 lækre boligting fra Aliexpress - part 2

50% rabat + 30% yderligere på lækre boligting!

 

Jeg tipper jer ofte om gode tilbud på boliginteriør, for hvorfor betale mere end højst nødvendigt? I spørger tit til, hvordan jeg kan have så mange fine ting, når jeg er studerende og det her er mit bedst tip: Køb-køb-køb, når tingene er på udsalg! Jeg køber så mange ting på udsalg, på lagersalg osv. Man sparer kassen :)!

Det her tip er fra Ellos, som går amok på deres hjemmeside lige nu. Du kan nemlig sparer 50% på alle deres udsalgsvarer fra eget brand og så yderligere 30%!

Du skal bare lige være opmærksom på, at du skal tilføje rabatkoden til din kurv  (som hedder 385705) først når du har lagt tingen i kurven, vises den rigtige rabat. Så hvis der kun står spar 30%, så hæng dig endelig ikke i det, for det ændrer sig i kurven (lidt kauwt lavet, men sådan er det nu engang). Og husk at det kun gælder på deres eget brand.

Jeg har samlet mine absolute udsalgsfavoritter fra deres hjemmeside, som inspiration til jer.

God shoppeløst :)!

 

Det smukkeste rullebord i messinglook med glasplade,

som kan anvendes som afsætterbord eller et lille barbord med smukke karafler. Det koster normalt 1699kr,

men efter de to rabatter koster det kun 594,50! Det er en rabat, som er til at forstå 🙂

Bordet kan klikkes hjem her.

 

Her  har jeg samlet 4 udsalgsfavoritter.

1/Den fineste vaser, som minder om de populære fletkurve i en sart røgfarvet. Du kan købe den lige her.

2/ Det smukkeste uldtæppe, som jeg virkelig kraftigt at købe, det ville være perfekt i mit sofahjørne! Kan købes her.

3/ Jeg kunne slet ikke stå for denne smukke bordlampe, som er i messinglook med en fin lille hvid rund lampeskærm. Kan klikkes hjem her.

4/Sidst, men ikke mindst faldt jeg får den fine lampe. Det er ikke noget bedre end når praktiske ting, som bliver til en smuk brugsgenstand. Denne lampe er forklæde som en smuk vase. Du kan købe den lige her.

 

Jeg har samlet min yndlings udsalgsting, inden for mindre ting lige her.

1/ Fint pudebetræk med små tasler i enderne, kan købes her.

2/ En lille kaktus lignende skulptur, som kan pifte en kedelig hylde op. Kan klikkes hjem her.

3/ Smukt gulvtæppe i lidt boheme-look, det kan du købe lige her.

4/ Smukke aflange velourpuder, dem kan man aldrig gå ned på 😉 Kan købes her.

 

Til allersidst blev jeg simpelthen nødt til at vise jer den her smukke skulpturelle lampe! Er den ikke fantastisk og er rabatten er vanvittig, sådan virkelig. Den koster normalt 1500kr og efter de to rabatter koster den 375kr!? Den ville jeg sådan ønske jeg havde plads til :)!

Kan købes her.


 

Følg med på:

Instagram

Youtube

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND

 


 

5 kommentarer

 • Anne

  når jeg tilføjer lampen og skriver rabatkode, står der stadig den koster 750. mærkeligt? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Anne

   Prøv at trykke øverst oppe, hvor der står dette:
   FINAL SALE! HALV PRIS PÅ UDSALGSPRISEN*
   på Ellos kollektioner + yderligere 30% rabat på brands
   * Rabatkode 385705 gælder t.o.m. 20/8 – Aktiver her »

   Hjælper det? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   nej. det er så mærkeligt. og der står
   endda også i kurven at koden er aktiveret… pudsigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Prøv at fjerne rabatkoden i kurven og tilføj den igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Det virker heller ikke.
   Må være universets måde at sige at jeg ikke skal have flere boligting 🙁 haha.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 lækre boligting fra Aliexpress - part 2