GUIDE: Mal en Verner Panton Flowerpot

Sprøde sommernyheder fra Design Letters & Ferm Living

06285928-6639-4efb-aed3-863d059afa6f

 

Nu går vi officielt ind i sommermånederne imorgen, selvom vejret har været bedre end på Gran Canaria de sidste mange dage. Jeg måtte knibe mig i armen et par gange, for det må alligevel være for godt til at være sandt, at der er så godt vejr i DK i maj?!

Dem der følger mig på Insta ved, at jeg har været på nogle piller mod udslæt, som jeg har fået pga en fugtskade i vores vaske/opbevaringsrum. Og pillerne betød så, at jeg ikke måtte opholde mig i solen i 15 dage! SÅ jeg håber I har nydt solen for mig også.

Jeg elsker sæsonskift, for det betyder som regel, at de forskellige brands kommer med nogle nyheder og jeg var simpelthen så begejstret over de her nyheder, at jeg ville dele dem med jer! Jeg elsker de nye skoleting fra Design letters og er hammer vild med avis/bladholderen fra Ferm Living. Hvad er jeres favorit?

Håber I kan finde lidt inspiration. Jeg er igang med endnu en byg-selv-projekt, som jeg glæder mig vildt meget til at dele med jer!

10fd58e8-e3cd-4e65-8901-6a633175feb5

1. Sød mælkekande i sort // 2. Create penalhus i nude // 3. Nøglering eller kuffertmærke med bogstav // 4. Kontorsæt med tre blyanteer, post-its og 2 viskelæder // 5. Sort fin snackskål 38cm

ed6c826e-7f75-4271-bd14-9c1acabd066a1. Lampeskærm – Opal Shade tall // 2. Plaid i lækker uldblanding i farven beige// 3. Plantekasse til væggen i light grey//4. Sculpt Pod vase i rustrød  //5. Avisholder i stained black

 


 

Følg med på:

Instagram

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: Mal en Verner Panton Flowerpot