Kreativ workshop på Ordkraft

Vind den vildeste rejse til Maldiverne


Annonce


beach-612553__480

Hvis du (ligesom jeg) går og  sukker efter solen og varmen, så har jeg en “lille” konkurrence, som du bliver nødt til at deltage i! Det er faktisk en kæmpe præmie, som er på spil og jeg vil super gerne vinde den selv! (så lad lige være med at deltage, just kidding 😉 )

Du kan nemlig vinde en tur til Maldiverne til … 50.000kr!! Jep du hørte rigtigt! Er det ikke vanvittigt?

Præmien inkludere flyrejsen, egen bungalow, restaurantbesøg, spaophold med massage og en lækker guidet tur til en af de mange klare laguner. Nårh ja og rejsen er for 2, så du kan tage din bedre halvdel under armen 😉

Hvordan deltager du?

Alt du skal gøre, er at skrive dine kontaktoplysninger ind her, og så får vinderen direkte besked 🙂

Jeg er helt ekstatisk, Maldiverne er min absolute ønskevdestination! Jeg har i mange år ønsket at komme dertil og jeg kunne klart se mig dase på de lækre hvide strande, spise overlækker mad og snorkle i det krystalklare vand 🙂

Held og lykke, jeg krydser fingre for, at det er en af mine læsere som vinder :)!

Ps. Husk at læse betingelserne, så du ved, hvad du siger ja til 🙂 Gør jeg altid! (og husk du altid kan blive meldt fra deres kontaktliste igen)

tropical-1416084__480


 

Følg med på:

Instagram

Facebook

Følg MYHOMEMYPLAYGROUND


 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kreativ workshop på Ordkraft