Planteoase midt i min stue 💚

HOLD DE ÆKLE EDDERKOPPER UDE AF HJEMMET!

8d399b8e-54ac-4d9d-a1c6-a4ac950f2082

Hvis I ikke har opdaget det, så vrimler det med edderkopper lige nu 🕷 Jep, de flygter indenfor i varmen uden at tænke over, hvor bange os med araknofobi er! Magen til egoistisk dyr skal man lede længe efter 😂

Jeg elsker virkelig dyr, sådan virkelig, mere end mennesker nogengange (ej det sagde jeg ikke 🙈, men det er altså lidt rigtigt). Dyr er så hengivne og fantastiske, lige med undtagelse af de her ottebenede væsener, som kun er på jorden for at skræmme livet af os 😬

Forleden morgen, vælter jeg ud i haven med morgen kaffe i den ene hånd og Alba i den anden, for at tjekke min tlf. og nyde min kaffe i det gode vejr. Øøøh, ellers tak. Der sad 3 edderkopper omkring dørkarmen, og en i hvert vindue? De havde seriøst omringet mig. Jeg måtte skråle efter Nicklas, som heldigvis fik reddet mig på målstregen.

Jeg har lært efter mange år som araknofob, nogle fif til at holde de små bæster ude af hjemmet og dem deler jeg glædeligt ud af her på bloggen!

 

1. TIP:

Edderkopper hader lugten af peppermynte og det er til vores fordel! Du skal ganske enkelt bare lave en roomspray, find opskriften lige her, men kun tilføje peppermynte. Spray med den i vindueskarme og dørkarme en gang om ugen, så holder de sig ude 👋🏻

5afaf2c6-bdd8-4440-b03f-89ecd9e623fb

 

2. TIP:

Hvis du ikke lige føler for, at dit hjem skal lugte af bolcher, så kan dette trick være gavnligt. Edderkopper kan nemlig ikke lide kastanjer?! Jep, det er rigtigt. Det er virkelig mærkeligt, men sandt.

Så smut en tur hen til nærmeste kastanjetræ og fyld lommerne godt op, og læg dem i dine vindueskarme, jeg ligger 3-4 stykker i hver karm og de bliver ude!

c32ae342-75f4-48eb-83c0-6e27e73064ca

 

3. TIP:

Alliér dig med din kat! De er ikke kun små bløde fluffy skabninger, de er altså også din allerbedste ven imod kampen mod edderkopper.

Alba både dræber og spiser dem alle, hun er fantastisk 👌🏻

d7c933c3-6c37-4f21-9947-6a784050c32c

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planteoase midt i min stue 💚