DIY - LÆKKER BÆNK MED OPBEVARING!

SE HELE HAY x IKEA YPPERLIG KOLLEKTIONEN!

img_2487img_2483img_2488img_2484

 

IKEA har teaset os til den store guldmedalje med deres nye lækre kollektion YPPERLIG, som det danske brand HAY har været med til at designe. De fleste kender HAY fra “About a chair”, som man finder på mange cafeer og i private hjem, deres ikoniske puder “Dot” med den store knap og ikke mindst for lækkert dansk design, som er til at betale.

De er nu gået sammen med IKEA for at lave denne lækre kollektion, som kommer til at være designvarer til IKEA-priser. Kollektionen lander d. 6 oktober 2017. Jeg glæder mig, som et lille barn til produkterne rammer IKEA’s varehuse og glæder mig til, at se om kvaliteten kan sammenlignes med HAY’s øvrige produkter.

Mine favoritter fra kollektionen YPPERLIG er: wall shelf, nest of tables og three-seat sofabed. Hele kollektion og priser kan findes i dette indlæg, priserne er dog i pund, men 1 pund svarer til 8,39kr, så kan du sjusse dig frem til cirka priser.

 

 

 

img_2490img_2492img_2491img_2485img_2498Processed with MOLDIVimg_2499img_2503img_2502img_2500

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - LÆKKER BÆNK MED OPBEVARING!