Hvordan maler man en Arne Jacobsen stol?

Gamle ting får nye funktioner i min nye lejlighed!

img_2222

 

Vi har en væg mellem hoveddøren og døren til vaskerummet ( jep du hørte rigtigt, vi har fået vores eget vaskerum i vores nye lejlighed, låksus!), som jeg ikke har anet, hvad jeg skulle stille op med. Jeg lå inde med skoskabene og garderobestangen fra vores gamle entre og ville så gerne have tingene skulle have en ny brugbar funktion i vores nye lille hjem.

Vi har altid en pose stående ved døren, som vi fylder pap og plastik i og tømmer med jævne mellemrum, men det pynter ikke ligefrem. Og da vi går en del op i at sortere vores affald og passe lidt på miljøet, så var det oplagt at vores gamle skoskabe, nu skulle bruges som genbrugsstation. Der er en til pap, en til plastik & metal, en til glas og en til mini-elektronik (batterier mv.).

Vi er så glade for vores nye genbrugsstation og det er virkelig nemt, når skabene skal tømmes, fordi man bare kan tage selve rummet ud, tømme det og klikke det på igen 🙂

Den gamle garderobestang fra Trip Trap bliver nu anvendt til viskestykker, grydelapper og lækre skærebrætter i træ. Det hele har fået en helt ny funktion og  vi elsker det :)!

Vi har også genbrugt den gamle træplade, den er bare blevet skåret til og har fået den samme slags olie, som vores køkkenbordplader. Den fungerer nu som en lille ekstra køkkenoverflade med plads til lidt friske krydderurter, min madplan (som du stadig kan printe her) og mine opbevaringsglas.

 

img_2212img_2228img_2222img_2209

 

Og denne lille bølle skulle selvfølgelig også snige sig med på et af billederne 🙂

img_2247

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan maler man en Arne Jacobsen stol?