DIY - Lav den lækreste roomspray for 3kr ?!

BLOMMEFARVET VÆG?! JADAAA!

img_1045

IIIIIh, hvor har jeg glædet mig til, at vise jer min nye blommefarvede væg! Jeg har delt lidt sneak peeks på instagram og fb og flere af jer har været lige så spændte (som mig) på at se resultatet. Jeg har hverken nået at dimse færdigt eller fået noget på væggen, flere af tingene kommer nemlig til at være DIY-projekter og de tager jo sin tid at lave, så I får en helt rå udgave nu 🙂

MEN OMG! Er den ikke helt fantastisk? Jeg er smaskforelsket i den smukke dybe blomme farve og kommer til at slæbe den med rundt i resten af stuen, komplimenteret af min karakteristiske lyserøde og en lysegrå! Det bliver så godt! Glæder mig så meget til at komme på plads.

Min nye stue kommer på ingen måde til at ligne den gamle, vi har skiftet en del møbler ud og den mørkeblå, som var lige så gennemgående som den lyserøde, er helt væk. Hvis du vil se eller gense min stue i den gamle lejlighed, så ligger den stadig på bloggen her.

Og til alle dem som har spurgt, så har jeg brugt Sadolins xtramatte vægmaling og farvekoden er: Z9.19.20

img_1527img_1522img_1521img_1517img_1505img_1534

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Lav den lækreste roomspray for 3kr ?!