LIDT SOMMER-UDSALG

DIY – NYT KIT OG LÆKRE MAGNETER

Jeg kan slet ikke få armene ned over dette lækre kit, som Makaku har fået på deres hjemmeside! (Webshop er desværre lukket) Det er ren nostalgi at lege med krympeplast igen. Hold op, hvor har jeg brugt mange timer med det som bette.

Jeg er også ret fan af diy-kits, hvor man får alt hvad man skal bruge på én gang. Jeg har valgt at lave magneter til køleskabet med diy kittet, magneterne skal dog købes ved siden af. Men der hører både nøgleringe og brocher med i kittet, hvis det er det, som du vil kaste dig over.

Det var fantastisk at sidde en hel eftermiddag og nørkle med, og kan vi lige snakke om hvor sejt det er når de krymper i ovnen? (Nadja 5 år, I know) Men jeg kunne findes klistret op af ovnen med kæmpe propiller!

Alt du skal bruge for at lave lækre magneter er:

  • DIY kit
  • Magneter
  • Udover det, så skal du bruge en limpistol og saks

 

1. Start med at tegne nogle af de lækre motiver over på krympeplasten og klip dem derefter ud.

 

2. Farvelæg dem nu og smid dem derefter i ovnen ved 160 grader i få minutter, du kan, hvis du er ligeså skør som mig, sætte dig foran ovnen og stirre på dem imens.

 

3. Lim magneter på bagsiden og nyd de hjemmelavede magneter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT SOMMER-UDSALG