3 HURTIGE IKEA HACKS #2

DIY – LAV DE FEDESTE PERSONLIGE TEKSTILER MED STRYGEARK!

OKAY! De her strygeark er noget af det sjoveste jeg længe har lavet, det er så hyggeligt! Man (jeg) bliver seriøst afhængig af det og skal virkelig styre mig for ikke at sætte det på alt Nicklas’ tøj. Det er virkelig nemt og både store og små kan fornøje sig med det.

Det er sjovt at personligegøre forskellige tekstiler, jeg har valgt viskestykker og t-shirt. Men man kan også stryge dem på alt andet tøj, puder, tæpper, duge osv. Det er bare med at give den gas.

Der er kun et par få trin og dem får i lige her.

Alt du skal bruge til at boltre dig med styrgearkene er:

  • Strygeark
  • En t-shirt, pudebetræk eller andet tekstil.
  • Lim, saks, strygejern, strygebræt og evt skærebræt og kniv.

 

1. Print eller tegn dit ønskede motiv. Hvis du printer kan du klippe det ud og derefter lime på stryearkets bagside, vær dog opmærksom på at det skal spejlvendes.

 

2. Klip motivet ud af strygearket og pil derefter bagsiden af. (Hvis du køber strygarkene med glimmer, så skal der ikke pilles nogen bagside af, kun på strygeark med metallic-effekt)

 

3. Stryg det tekstil du har valgt inden påføring. Placér derefter dit udklip på viskestykket, t-shirten mv, og stryg nu med middel-højvarme. (OBS: du kan vaske tekstiler med strygeark på maks 40°, så hvis du vælger viskestykker, så vær opmærksom på at de ikke kan vaskes ved 60°. Jeg valgte dog at tage viskestykket med i indlægget, fordi man kan købe en del viskestykker som kun kan vaskes på 40°)

 

4. Lad det køle af og du kan derefter hive det gennemsigtige folie af strygearket. Nu bliver du afhængig og inden du ved af det, af der pynt på alt tekstil i hjemmet 🙈

Og t-shirten med teksten “#crazy catlady” 😻

Hvis nogen skulle spekulere over, hvordan det ser ud “behind the scenes” herhjemme, når der bliver lavet indlæg. Så ser det sådan ud 😂🙈

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 HURTIGE IKEA HACKS #2