KOM IND I MIN STUE

DIY – OVERFØR BILLEDER TIL TRÆ

Den her DIY, har jeg glædet mig til at vise jer. Den er så sød og personlig 😉 Den kræver ikke ret meget, og når du har materialerne, så har du til viiirkelig mange billeder! Man kan både bruge den til sine yndlings billeder af venner, kæreste eller familie, eller give den som en personlig gave. Denne DIY er så nem at lave, der er bare en del tørretid, man skal tage højde for. Jeg har set dem i en del versioner, jeg har valgt at lave den på lyst træ, men du kan snildt skifte det ud med din yndlingsort 🙂

 

Du skal bruge følgende:

  • Glue varnish lim.
  • Art Acrylic lak.
  • Et stykke træ, et printet billede, saks og pensler

 

1. Start med at printe et billede og klippe det til. Markér derefter hvor stort træstykket skal være og sav det til.

 

2. Fordel limen på træstykket med en pensel og lig derefter billedet omvendt på, altså med printet nedad. Tryk det flat og udlign evt luftbobler, lad det tørre natten over.

 

3. Gør billedet vådt med en våd klud og du kan derefter begynde at nulre papiret af med kluden, men vær forsigtig og tryk ikke for hårdt. Jeg valgte at mit billede skulle være lidt rustikt med ulige kanter, men hvis du derimod vil have det helt fint, skal du sørge for at pensle rigeligt med lim i siderne og trykke printet godt ned, og så skal du være ekstra forsigtig (nærmest ikke ligge kræfter i), når du fjerner papiret i siderne.

Når du er færdig med at nulre papiret af, så lad det tørre i en times tid og påfør derefter lakken med en pensel, lad det tørre til det er tørt.

 

Du er nu færdig og har et anderledes lækkert billede 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM IND I MIN STUE