Hvordan hjælper kreativiteten mig?

GRATIS MORS DAGS PLAKAT!

Nu nærmer mors dag sig og hvis I lige som jeg, har en mor, som aldrig ønsker sig noget og ejer alt hvad hjertet kan begærer… så er I helt sikkert i samme situation år efter år! Hvad dælen skal man give en mor som har alt og ønsker sig intet? Det er altid lidt af et projekt herhjemme at finde på en gave, som ikke altid er en dårlig gentagelse 🙄

Så hvis I er i samme situation, så frygt ej! Jeg har simpelthen været en tur på det elektroniske tegnebræt og fremtryllet en enkel, men virkelig sød mors dags plakat. Jeg er hverken grafiker eller specielt kendt i den grafiske design verden, men jeg har alligevel formået at lave denne (hurra for youtube og tålmodighed 🙈).

Det bedste af det hele er, at du kan printe denne her mors dags plakat helt GRATIS, sætte den i en ramme og overraske din mor 😉 Nemmere bliver det ikke og du kan nu med god samvittighed udskyde gavestressen til næste år! 🙌🏻

Du kan printe den kvit og frit lige her: plakat

PS. Har I set, at I også kan printe en gratis madplan og to-do liste? 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan hjælper kreativiteten mig?