Har du en kreativ sjæl gemt i dig? Kreativt arrangement.

DIY – SMUK DRØMMEFANGER

Jeg kan lige så godt sige det, som det er, jeg eeelsker at den gamle trend med drømmefangere er kommet ind igen! Jeg elsker deres lette lidt mystiske udtryk og elsker at de bringer lidt tekstil til væggene på en stilfuld måde. Kan I ikke huske, da i var små og havde 10 hængende over sengen? Det havde jeg ihvertfald og elskede dem! Så da jeg så tendensen komme ind igen, så klappede jeg i mine små hænder, også måtte jeg selvfølgelig en tur på DIY- værkstedet (som er mit spisebord, fancy ikke?).

Jeg har brugt en gammel flakon? Har jeg fået af vide at de så fint hedder, men det er jo sådan en lille fin mormor-dug til at have under vaser mv. Du kan enten være mere kreativ end mig og kaste dig ud i selv, at lave en, eller du kan gå på jagt i dine bedsteforældres gemmer eller den lokale genbrug.

Jeg har lavet den afdæmpede version i hvid, men du kan gå amok lige så tosset, som du vil med farver og perler. Jeg synes, den er blevet så fin og man får virkelig lyst til at lave flere, det er SÅ hyggeligt! 🙂

 

Du skal bruge følgende:

 • Metalring.
 • Garn.
 • Fjer.
 • Træperler.
 • Hvid maling.
 • Flakon/rund dug

 

1. Start med at male dine træperler, sæt dem på et grillspyd, så er det nemmere at komme til dem alle hele vejen rundt 🙂

 

2. Lim enden af garnet fast til metalringen og begynd derefter at vikle garn hele vejen rundt, det tager lidt tid, men giver bare den lækreste effekt til drømmefangeren. Du afslutter ved at lime enden fast.

 

3. Tag din flakon og lig den i midten af ringen. Kør nu garnet ind i et hjørne af flakonen og derefter rundt om ringen og forsæt hele vejen rundt. Afslut de to ender ved at binde dem sammen i toppen, så du får lidt snor til ophæng, se billeder.

 

4. Klip snore af garnnøglen og læg dem op, som du gerne vil have dem til at sidde. Bind dem fast i toppen, sæt en perle på og bind så fjeren fast i bunden og sæt perlen ned over toppen af fjeren. Klip overskydende snor af.

Tadaaaa, så har du lavet din helt egen personlige drømmefanger, så er det slut med mareridt om natten, eller?.. 😉

7 kommentarer

 • Pia

  Hej 😊
  Hvor er den fin. Hvor køber du den hæklede dug?
  Mvh Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Pia 🙂

   Tusind tak, den er købt i genbrug, der kan man oftest finde et lager i forskellige mønstrer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Og hvilken størrelse er ringen? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor køber man metalringen henne? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Mie

   De kan købes i det fleste online og fysiske hobbyforretninger 🙂 Den er 20cm i diameter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Tak for inspirationen. Jeg har haft gemt dette opslag, og fik nu endelig lavet min egen fine drømmefanger. Det betyder noget ekstra for mig, da servietten i midten er lavet af min oldemor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MY HOME MY PLAYGROUND

   Hej Birgitte

   Hvor er det dejligt at høre, at jeg kunne inspirere dig 🙂 Hvor er det fantastisk, at du kunne få en betydningsfuld ting med i en fin DIY, så bliver den bare endnu mere speciel og unik :)!

   Mvh Nadja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du en kreativ sjæl gemt i dig? Kreativt arrangement.