Masser af inspiration til din altan!

TIPS TIL AT LAVE EN FLOT BILLEDVÆG

 

Alle som har kastet sig ud i de famøse billedvægge, ved at det på ingen måde er så nemt, som det ser ud. Det er virkelig svært at få den rigtige afstand imellem rammerne, så det ikke ser kikset ud og det er svært at få dem til at hænge harmonisk? Hvis du ligesom mig er ret forfængelig og ikke kan klare, hvis alt ikke er perfekt (perfektionist er man vel), så er det bare en endnu svære opgave.

Bare lige for at sige det, (ved I tænker det) så ja jeg har allerede revet min murstensvæg ned igen og ja Nicklas var lige ved at få et føl, da jeg sagde, at den skulle ned efter kun 3 måneder. MEN sådan er det bare at bo sammen med en kreativ impulsiv sjæl. Jeg ville have det lysere og lettere i stuen, nu hvor vi går lysere tider i møde og så kriblede det bare i mine fingre for at lave om igen.. Ja jeg ved det godt, jeg er skør, men se lige denne smukke lyserøde farve? Jeg er så forelsket!

Jeg er helt tosset med min nye billedvæg! Jeg har valgt at holde alle billederne i sort/hvid med lidt enkelte farver, det giver en indre ro kontra den vilde lyserøde farve, som jeg har malet på væggen. Alle plakaterne er nøje udvalgt og pigen til venstre er et hjemmekreeret linoleumstryk, du kan finde DIY’en lige her. Jeg har valgt at hænge mit vægtæppe op her, for at billedvæggen ikke skulle blive for strengent, du kan finde DIY’en på det lige her. Glæder mig så meget til at vise jer hele væggen og hele stuen for den sags skyld, den er blevet så fin, men det må vente til et andet indlæg, SNART!

Jeg har samlet en lille guide med tips, som jeg har brugt til at lave min billedvæg med og det fungerede super for mig, så håber det kan hjælpe jer lidt til at få den perfekte billedvæg.

Start med at finde ud af hvor mange rammer du kunne tænke dig og str. derpå. Der findes rigtig mange skabeloner til at opstillinger at billedrammer på nettet, så måske du kunne bruge en af dem, hvis du selv har stirret dit blind på det.

Beslut dig for hvilket farvetema, du vil køre din plakater i. Det giver en større ro, hvis du vælger maks 3 farver (udover sort/hvid), og sørger for at trække dem med rundt på de forskellige plakater.

Klip alle rammerne ud i bagepapir, det virker lidt fjollet, men er virkelig en god metode til at sørge for at alle billederne kommer til at hænge perfekt.

Sæt dem fast med malertape i det mønster du vil have på væggen, jeg valgte at sætte det største billed op først og så bygge ud derfra. Jeg satte alle med 7cm imellem hinanden, det skulle være det gyldne tal, når man snakker billedvæg 😉

Nu kan du måle op, hvor hvert søm skal sidde og slå det i på bagepapiret.

Fjern derefter bagepapiret og sæt nu billederne op på sømmene.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af inspiration til din altan!