DIY - Marmor skåle

SØSTRENE GRENE HACK #2

Så er det tid til Søstrene Grene hack #2 😉 Hvis du endnu ikke har set hack #1, så kan du læse det lige her.

Hold nu op, hvor tog I godt imod mit første hack! Jeg er dybt taknemmelig, hvilket giver anledning til at blive en smule sentimental.. (skal nok gøre det kort). Men vil gerne tage et øjeblik til, at takke alle dem, som følger med. (åh nej, nu bliver jeg en smule rørt!) Min blog startede i oktober og er vokset fuldstændig ubeskriveligt meget siden. Det er gået over alt forventning og det gør mig så lykkelig, uden jer var bloggen ikke til. Så tusind tak! Det er en fornøjelse, at dele min største passion med jer og det er fantastisk, at blive mødt af så mange fantastiske postive søde mennesker. Jeg håber, I alle vil blive ved med at følge med i mit univers. Igen af hjertet tak.

Nå, men nok følsomhed 😉 Jeg har denne gang forvandlet en træbakke til en bogstavetavle, hvor du kan skifte tekst efter humor og anledning. Den er super billig at lave og giver bare lidt ekstra fedt til indretningen. Du kan med få midler og på kort tid, lave min version af den populære teksttavle 🙂 Så lad os hoppe ud i det.

Du skal bruge:

– Træbakke

– 2 stk malerpinde

– Små cellofan poser

– Hvidt karton

– Bogstaver, du kan printe hele alfabetet her ALFABET

– Maling, pensel og limpistol

 

1. Start med at lime rørepindene på bakken.

 

2. Mal derefter bakken med maling.

 

3. Klip eller skær bogstaverne ud. Klip derefter kartonstykker ud i 8x6cm.

 

4. Lim bogstaverne på pappet og læg dem i plastiklommerne.

TAAADAA!! Så har du din egen teksttavle, som du kan ændre efter humør 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Marmor skåle