DIY - MINI KAKTUS

DIY – NEM LILLE KOMMODE

Den her lille DIY er oplagt til en kedelig og grå søndag, som i dag. Den er super nem og samtidig hyggelig 😉 Du skal bruge ganske få ting til denne DIY og kalkmalingen kan du bruge til andre fine projekter. I kommer nok til at se en del DIY’er med kalkmaling fra min side, for det er mit absolute favorit maling. Kalkmaling er til den dovne, som ikke gider og slibe og prime (MIG!). Man gider bare ikke bruge 100år på en DIY, det er sjovere at lave mange ting i stedet 😉

Jeg har lavet denne lille nemme og billige kommode til min smykker, de ligger normalt bare i skuffen, hvilket hurtigt bliver noget rod ( og den evne kæder har til at vikle sig selv sammen, er ikke til at spøge med). Jeg synes, det er endt ud med at være en super fin løsning og den kan jo males i alverdens farver. Den kan også bruges på kontoret, i børneværelset osv. 🙂

 

Du skal bruge følgende:

6 stk træskuffer

Kalkmaling i rosa, sort og hvid

Pensler

Lim

 

1. Start med at male 3 træskuffer lyserøde (eller hvilken farve du lige synes). Jeg malede dem også indvendigt, men du kan sagtnes bibeholde træet råt indvendigt.

 

2. Bland en grå farve af hvid og sort kalkmaling og mal de 3 sidste træskuffer grå.

 

3. Lad dem tørre i 15-20 min. De er nu klar til at blive limet sammen.

 

Og ud af disse få skridt kom denne søde kommode 😉

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - MINI KAKTUS