DIY- MAL EN SYVER STOL

DIY – Opbevaringskurv

Indeholder affiliate links.

Jeg er sådan et menneske, som altid har gang i 10 projekter på en gang og samtidig bor i en lille 2-værelses lejlighed! Så det er altid ret svært, at leve minimalistisk med kreative projekter over det hele. Jeg har længe ledt efter en pæn opbevaringsløsning til mine igangværende projekter i stuen. Det endte ud med en DIY-opbevaringskurv til mine DIY-projekter 😉 SELVFØLGELIG! Hvad ellers.

Jeg har pyntet den med mit yndlings kreative citat. Du kan bruge dem til nærmest alt, både vasketøj, opbevaring af legetøj osv. Man kan også bruge den til planter, som på billedet (der skal selvfølgelig ikke være planter i, men kreative materialer, men det var mere for at I kunne fornemme størrelse og se den i aktion). Du kan skrive vaske-citater eller børnenes navne derpå. Så der skulle gerne være undskyldninger nok, for at give sig i kast med at lave en lækker DIY-opbevaringskurv 🙂 Det er super nemt og hyggeligt.

Du skal bruge:

  • Stofkurv, som kan købes her
  • Stofmaling, som kan købes her
  • En pensel, som kan købes her
  • Evt stencils, mine er fra Søstrene Grene

 

Start med at klippe mærket af din opbevaringskurv. Herefter kan du begynde at sætte dine stencils på eller male i hånden, hvis du er så kreativ (tegne og skrive pænt er ikke lige min stærke side).

 

Forsæt med at sætte stencils på, male og pille dem af igen.

 

Til sidst lader du bogstaverne tørre og vupti, du har en ny lækker og personlig opbevaringskurv 😉

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY- MAL EN SYVER STOL