3. DIY i advent - Julekugler på 4 måder

Inspiration til julegaveindpakning

 Hold nu helt op, hvor der er altså for alvor blevet vinter, der er bare hammer koldt udenfor. Da jeg kom ud til bilen imorges var mors baby helt forfrossen, det er godt, at den lige er blevet undervognbehandlet, så den kan klare alt den kulde…Nå, men det kan jo være at det ligefrem betyder at vi får HVID jul i år og det kunne jo være fantastisk!

Jeg elsker at pakke gaver ind, fordi det er super hyggeligt at sætte sit eget præg på dem. Meeen jeg gider simpelthent ikke at betale flere hundrede kroner for papir, gavebånd, pynt, til og fra kort osv. Det løber dælme hurtigt op og man har altså i forvejen brugt riiigeligt på julegaverne 😉 Så derfor har jeg lavet mit bud på 5 indpakninger som er super billige. Papir, til og fra kort og bånd er købt i Tiger, Søstrene grene og Føtex.

Jeg har derefter været på rov i svigermors smukke have og fundet en helt masse hyggelige naturting. Du kan jo bruge alt fra haven, men husk at lad det tørre lidt inden du putter det på gaverne, så du er sikker på det er fri fra småkravl. Og husk at kogler skal bages i ovnen inden brug.

Temaet for julegaveindpakningen i år er mørkeblå, guld og natur. Smukt , enkelt og nordisk. Håber i finder lidt inspiration til julegaveindpakningerne.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. DIY i advent - Julekugler på 4 måder