KØKKEN MAKEOVER

2. DIY i advent – Juleplatte med skål

Inderholder affiliate links.

Så har vi allerede 2. advent, jeg kan næsten ikke følge med herhjemme! Jeg er først så småt begyndt at pynte en smule op og har ikke engang fået lavet juledekoration til kalenderlyset… Jeg plejer ellers altid at pynte op den 1. december, men har simpelthen været så travlt bekræftiget med køkken makeover og bloggen, men jeg når det nok 😉 Ellers kommer der også en jul igen næste år!

Jeg har jo lovet jer en jule-DIY hver advent, og sidste advent havde jeg lavet en DIY med mit juletræ af rundstokke. Den kan du tjekke ud her, hvis du missede den. Denne advent, har jeg lavet denne lille juleplatte med skål. Jeg faldt over denne lille søde ræv og juletræet, da jeg var i Bilka i fredags, det var lige hvad jeg havde ledt efter, som dekoration til min juleplatte. Sådan ender det ALTID med mig, når jeg er i Bilka for at købe mad og ender med at slæbe ting med hjem til diverse DIY-projekter. Det er altså bare lidt sjovere at lede efter sjove ting til kreative projekter end at købe toiletpapir og spegepølse! Haha!

Det er den faktisk den billigste og nemmeste DIY jeg nogensinde har lavet på bloggen! Den kan laves for KUN 70kr, hvis du har spraymaling liggende (som jeg altid har et lille lager af), ellers kan det tilkøbes i Bilka til 40kr. Det er altså super fedt, når man kan lave noget til så billige penge, som ender med at blive så fint og ligne noget dyrt og lækkert.

 

DU SKAL BRUGE ER:

  • Platte
  • Lille skål
  • 2 pynte ting (mine er købt i Bilka til 20kr pr. stk.)
  • Limpistol
  • Spraymaling

20161204_192440

 

1. Start med at spraymale platten og skålen blank hvid med spraymaling, du kan sagtens springe dette trin over, hvis du bedre kan lide keramikken rå.

20161204_192522

 

2. Varm dit limpistol op og lim skål, juletræ og ræv på platten.

20161204_19254620161204_200551

 

3. Isæt en lille julestjerne, grankogler eller måske pebernødder 😉 Kun fantasien sætter grænser. Du er nu allerede færdig og kan nyde din lille fine juleplatte.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KØKKEN MAKEOVER